fbpx

ved Rune Bjerregård Hansen

om behandlingen

I Traditionel kinesisk medicin og herunder akupunktur ses kroppen som en helhed, og der behandles ud fra dette. Det vil sige, at jeg arbejder med årsagen til dine problematikker, samtidig med, at jeg naturligvis har stor fokus på at behandle det aktuelle problem. 

Min fornemmeste opgave er at finde frem til den rette diagnose så du får det bedste ud af behandlingen. 


Behandlingsforløb

Behandlingen starter med en indledende samtale/undersøgelse. Derefter lægger jeg en behandlingsstrategi og i dialog med dig, en behandlingsplan. Herefter starter behandlingen. Du ligger med nålene i ca. 25-40 minutter. 

Jeg bruger sterile engangs- kvalitetsnåle i mine behandlinger. Jeg benytter mig ofte af varmeterapi lampe, el-akupunktur og cupping, ofte i kombination med hinanden.


Akupunktur

Meget kort sagt går TCM – og herunder nåleakupunktur – ud på at skabe balance i kroppen, mellem yin og yang. Årsagen til alle lidelser/kropsubalancer er enten et over- eller underskud af yin eller yang. Rent praktisk oprettes balancen ved hjælp af nåleindstik i forskellige punkter på kroppen, som arbejder med energien. Nålene er tynde, sterile engangsnåle og ofte mærkes indstikket kun svagt eller slet ikke. 


Cupping

Cupping er en effektiv bindevævsmassage. Det er sugekopper, som sættes på kroppen ved hjælp af undertryk. Dermed kommer der mere blodgennemstrømning til området. På den måde renser de affaldsstoffer ud, som er ophobet i bindevævet. Cupping er særdeles velegnet til behandling af:

Appelsinhud

Smerter og spændinger i muskulaturen

Forkølelse, influenza og lungebetændelse


El-akupunktur

El-akupunktur er en metode hvor man sætter små elektroder på akupunkturnålen. Elektroderne sender små impulser til nålen, som styrker og øger nålens gavnlige effekt. Behandlingen mærkes som en svag summen og mange oplever det som behageligt. Jeg benytter ofte el-akupunktur i forbindelse med: 

Muskelsmerter

Sportsskader og lignende

Føleforstyrrelser mm.


Varmeterapi lampe

Varmeterapi lampen med en keramisk plade indeholder over 30 forskellige mineraler. Jeg bruger ofte lampen i kombination med akupunktur. Med varmeterapi lampen får du en behagelig dybdegående varme, som øger blodgennemstrømningen. Behandlingen er velegnet til blandt andet:

Dårligt blodomløb

Spændte muskler

Alle former for gigt mm.

BOOK EN TID

© 2020 AkupunkturBalance

Theme by Anders Norén