– I Traditionel kinesisk medicin ses kroppen som en helhed, og der behandles ud fra dette. Det vil sige, at jeg arbejder med årsagen til dine problematikker, samtidig med, at jeg naturligvis har stor fokus på at behandle det akutte problem. 

Min fornemmeste opgave er at finde frem til den rette diagnose og give dig den bedste behandling. 

Behandlingsforløb

Behandlingen starter med en indledende samtale/undersøgelse. Derefter lægger jeg en behandlingsstrategi og i dialog med dig, en behandlingsplan. Herefter starter behandlingen. Du ligger med nålene i ca. 25-40 minutter. 

Jeg bruger sterile engangs- kvalitetsnåle i mine behandlinger. Jeg benytter mig ofte af varmeterapi lampe, el-akupunktur og cupping, ofte i kombination med hinanden.

Akupunktur: Meget kort sagt går traditionel kinesisk medicin (TCM) – og herunder nåleakupunktur – ud på at skabe balance i kroppen, mellem yin og yang. Alle lidelser/kropsubalancer bunder i enten et over- eller underskud af yin eller yang. Rent praktisk oprettes balancen ved hjælp af nåleindstik i forskellige punkter på kroppen som så flytter/fjerner/tilfører energi. Nålene er tynde, sterile engangsnåle og ofte mærkes indstillet kun svagt eller slet ikke. 

Cupping: er en effektiv bindevævsmassage. Det er kopper, som sættes på kroppen ved hjælp af undertryk, som dermed tvinger blodgennemstrømning til området og derfor renser de affaldsstoffer ud, som ophober sig i bindevævet. Cupping er derfor særdeles velegnet til behandling af appelsinhud, smerter og spændinger i muskulaturen samt behandling af forkølelse, influenza og lungebetændelse.  

Varmeterapi lampe: med en varmeterapi lampe får du en behagelig dybdegående varme via en keramisk plade med over 30 forskellige mineraler. Behandlingen øger blodgennemstrømningen og er derfor velegnet til behandling af dårligt blodomløb, spændte muskler, alle former for gigt mm. Jeg bruger ofte lampen i kombination med akupunktur. 

El-akupunktur: er en metode hvor man styrker nålens gavnlige effekt ved at sætte små elektroder på. Elektroderne sender små impulser til nålen og øger dermed effekten. Jeg benytter ofte el-akupunktur i forbindelse med muskelsmerter, sportsskader og lignende. Behandlingen mærkes som en svag summen og mange oplever det som behageligt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *