Behandling af smerter

Smerter

Smerter er kroppens advarselssignal til at fortælle os, at der er noget galt i kroppen og bør rettes op.

Det er derfor vigtigt at lytte til kroppen og forstå, hvad det er den vil fortælle os, eller i hvert fald forstå, at der er noget den vil fortælle os.

Lytter vi ikke til kroppens signaler, er der risiko for, at symptomerne fra hovedproblemet breder sig og bliver til flere og værre symptomer.

Symptomer på smerte

Smerter er noget vi alle kender til. Smerte er individuel, men kan beskrives som en ubehagelig sanse- og følelsesmæssig oplevelse.

Ud over, at smerter kan opstå akut eller være kroniske, kan de også have mange forskellige karakterer som fx:

 • Skarpe eller borende

 • Krampende eller bidende

 • Brændende

 • Murrende

 • Spændthed

Hvordan behandler jeg smerter og hvorfor virker det?

Nogle smerter er værre om natten og andre værre om morgenen. Nogle smerter bliver værre af berøring, mens andre lindres ved tryk. Nogle er konstante, mens andre kommer og går.

Jeg behandler smerter forskelligt, alt efter hvilken karakter de har. Nogle former for smerter bør behandles nænsomt med en styrkende og opbyggende behandling, mens andre smerter kan behandles med en anden teknik, hvor energien (qi) bliver bevæget.

Ved smerter, der fx er opstået pga. kuldepåvirkning, vil en behandlingen være at uddrive kulden og få gang i energiflowet igen. Det kan fx være hovedpine, nakke- og skuldersmerter, smerter i lænden, smerter i knæene mm.

I mine behandlinger af smerter benytter jeg mig af forskellige metoder, som nålebehandling, el-akupunktur, akupressur, infrarød varmeterapi, cupping og gua sha.

Det er vigtigt for mig, at du opnår den bedst mulige effekt af behandlingen, og derfor kombinerer jeg ofte flere af metoderne.

Fordele ved akupunktur

 • Akupunktur aktiverer kroppens egne helbredende kræfter

 • Akupunktur kan “booste” lokale helingsprocessor, fx i et knæ, efter en skade

 • Med den rette behandling når akupunktur både symptom og årsag

 • Akupunktur kan give mere overskud og velvære

 • Akupunktur øger blodtilførsel og cirkulation og udskiller affaldsstoffer

 • Akupunktur er en naturlig behandlingsform

 • Smertefrihed, mere energi og øget livskvalitet

Fremragende
På basis af 15 anmeldelser
Anders Mygind
Anders Mygind
2023-11-13
Jeg fik lagt en plan med Rune og er nu helt smertefri. Meget behagelig oplevelse og min klare anbefaling.
Inge Keld Teglgaard
Inge Keld Teglgaard
2023-10-06
Resultatet oversteg mine forventninger. Må sige, jeg havde ikke de store forventninger, men…… allerede efter 1. behandling var der stor forbedring. Jeg havde en overanstrengt knæ, som nu efter 4 behandlinger har det fantastisk igen. Tak Rune.
Charlotte Mortensen
Charlotte Mortensen
2023-09-08
Jeg har fået 8 behandlinger hos Akupunkturbalance mod angst. Jeg har altid følt mig velkommen, og en behagelig oplevelse af at blive behandlet på den bedst mulige måde. Fra jeg trådte ind af døren første gang til sidste behandling er jeg hver gang blevet spurgt til hvordan det er gået siden sidst. Jeg har gennem hele forløbet følt mig tryg i den behandling Rune har udført, og han har hver gang ved ændring fortalt hvad og hvordan det virker. De varmeste anbefalinger herfra til akupunkturbehandlinger ved Rune.
Allan Fabricius
Allan Fabricius
2023-06-29
Efter at have døjet med en hælspore i 5 mdr. valgte jeg at prøve akupunktur uagtet at jeg ikke havde megen tiltro til den behandlingsform . Allerede efter 2 behandlinger var der en mærkbar forbedring, og nu efter 5 behandlinger er hælsporen næsten helt væk. Så det virker og jeg kan kun varmt anbefale AkupunkturBalance klinikken.
Mette Bjerregaard
Mette Bjerregaard
2023-05-19
Nu kan jeg sove hele natten🤩 uden smerter fra min slidte hofte. Fantastisk god behandling og service.
mona vandkrog
mona vandkrog
2023-05-15
En venlig og sober behandling af EN der kan noget: “En daglig smerte siden jeg for 6 år siden forulykkede og alle bånd i knæet sprang er nu saga blot.” Efter 1. behandling= ingen smerter. For mig et lille mirakel.
Jens Peter Pedersen
Jens Peter Pedersen
2023-05-04
jeg vil varmt anbefale Rune, kom til Rune med store smerter i venstre hofte og smerter i muskler i venstre lårmuskler, efter fire behandlinger er smerterne mere eller mindre næsten væk, super god og omsorgsfuld behandling
birthe torp s
birthe torp s
2022-07-03
Jeg kan klart anbefale AkupunturBalances behandling mod myggestik. I årevis har jeg været plaget af mange,store kløende myggestik især på arme og ben. Sidste år fandt jeg så denne behandling som er nem og billig og måtte bare prøve. Resten af sæsonen havde jeg ganske få og små myggestik. I år har jeg indtil videre ikke fået et eneste myggestik og har nu lige fået behandling for denne sæson så forventer et lige så godt ( eller bedre) resultat som sidste år.
Lærke Nielsen
Lærke Nielsen
2022-07-02
Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen
2022-06-22
Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune - top professionel behandling.