Behandling af smerter

Smerter

Smerter er kroppens advarselssignal til at fortælle os, at der er noget galt i kroppen og bør rettes op.

Det er derfor vigtigt at lytte til kroppen og forstå, hvad det er den vil fortælle os, eller i hvert fald forstå, at der er noget den vil fortælle os.

Lytter vi ikke til kroppens signaler, er der risiko for, at symptomerne fra hovedproblemet breder sig og bliver til flere og værre symptomer.

Symptomer på smerte

Smerter er noget vi alle kender til. Smerte er individuel, men kan beskrives som en ubehagelig sanse- og følelsesmæssig oplevelse.

Ud over, at smerter kan opstå akut eller være kroniske, kan de også have mange forskellige karakterer som fx:

 • Skarpe eller borende

 • Krampende eller bidende

 • Brændende

 • Murrende

 • Spændthed

Hvordan behandler jeg smerter og hvorfor virker det?

Nogle smerter er værre om natten og andre værre om morgenen. Nogle smerter bliver værre af berøring, mens andre lindres ved tryk. Nogle er konstante, mens andre kommer og går.

Jeg behandler smerter forskelligt, alt efter hvilken karakter de har. Nogle former for smerter bør behandles nænsomt med en styrkende og opbyggende behandling, mens andre smerter kan behandles med en anden teknik, hvor energien (qi) bliver bevæget.

Ved smerter, der fx er opstået pga. kuldepåvirkning, vil en behandlingen være at uddrive kulden og få gang i energiflowet igen. Det kan fx være hovedpine, nakke- og skuldersmerter, smerter i lænden, smerter i knæene mm.

I mine behandlinger af smerter benytter jeg mig af forskellige metoder, som nålebehandling, el-akupunktur, akupressur, infrarød varmeterapi, cupping og gua sha.

Det er vigtigt for mig, at du opnår den bedst mulige effekt af behandlingen, og derfor kombinerer jeg ofte flere af metoderne.

Fordele ved akupunktur

 • Akupunktur aktiverer kroppens egne helbredende kræfter

 • Akupunktur kan “booste” lokale helingsprocessor, fx i et knæ, efter en skade

 • Med den rette behandling når akupunktur både symptom og årsag

 • Akupunktur kan give mere overskud og velvære

 • Akupunktur øger blodtilførsel og cirkulation og udskiller affaldsstoffer

 • Akupunktur er en naturlig behandlingsform

 • Smertefrihed, mere energi og øget livskvalitet

Fremragende
På basis af 7 bedømmelser
Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen
2022-06-22
Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune – top professionel behandling.
Annette Jensen
Annette Jensen
2022-06-07
Jeg vil give Rune min varmeste anbefaling. Jeg har en firmaaftale med Rune, hvilket betyder, at han kommer fast en gang om måneden og giver behandling til de medarbejdere, der har brug for det. Rune giver altid en god og effektiv behandling af alle.
Emilie Elkjær
Emilie Elkjær
2022-05-30
Efter akupunkturbehandling af hælspore, mærker jeg en tydelig forskel:)
Lisbeth Andersen
Lisbeth Andersen
2022-05-18
Jeg elsker at gå i haven, men myg er desværre ret glade for mig. Tidligere har jeg taget antihistaminer, for en aften i haven kunne nemt give 4-5 myggestik. Sidste år prøvede akupunktur hos AkupunkturBalance for myggestik og det hjalp! Jeg bliver stadig stukket, men meget mindre. Jeg behøver ikke tage antihistaminer og det klør ikke. Så nu har jeg været afsted igen i år, så jeg er klar til myggene.
Jonas Hansen
Jonas Hansen
2020-12-28
Inge Degn
Inge Degn
2020-10-29
Jeg har gået hos AkupunkturBalance ca 10 gange. Jeg søgte hjælp for rejsefobi, hovedpine og nu sidst fortalte jeg om min telefonfobi. Alt bliver behandlet med nåle, samtale i en dejlig atmosfære. Og det hjælper helt sikkert.Jeg vil gerne anbefale stedet til alle der mangler hjælp.
Kasper Dreyer
Kasper Dreyer
2020-07-29