Behandling af migræne

Migræne

Migræne er en voldsom – ofte tilbagevendende – ensidig eller dobbeltsidig, pulserende hovedpine, der kan vare fra få timer til flere døgn. Anfaldene kan være voldsomt invaliderende og betyder ofte, at det ikke er muligt at opretholde en normal hverdag.

Ved migræneanfald lukker mange sig inde i soveværelset, uden lyd og lys.

Der kan være mange grunde til, hvorfor migrænen opstår, mulige årsager kan fx. være kost, livsstil, stress, følelser eller men fra en ulykke. Det kan også være at Vind Kulde eller Fugt er årsagen.

Migræne er på WHO’s liste over lidelser, som med fordel kan behandles med akupunktur.

Symptomer på migræne

 • Migræne viser sig ofte som ensidig dunkende hovedpine

 • Der vil ofte være en grad af lyd- og lysfølsomhed

 • Mange oplever kvalme med opkastning

 • Svimmelhed og svært ved at holde balancen

 • Symptomer bliver værre ved fysisk aktivitet.

Hvordan behandler jeg migræne og hvorfor virker det?

Migræne kan være en svær lidelse at aflure. Nogle gange kan en fødevare udløse migrænen og andre gange kan man spise samme fødevare uden der sker noget ved det.
Når jeg behandler migræne, behandler jeg ud fra den diagnose jeg stiller og ser på hvilke meridianer (energibaner), der er involverede under et anfald.

Behandlingen afhjælper de akutte smerter, bl.a. ved den udskillelse af smertedæmpende hormoner, der sker under behandling med nåle.

Nålene isættes og stimulerer forskellige trigger punkter og nerve punkter hvorfra migrænen udstår. Nålene stimulerer nerverne til, at frigive endorphiner og andre helende hormoner, som begrænser din smerte og forbedrer kroppens selvhelende process.

Mængden og styrken af anfald kan reduceres ved behandling af de ubalancer der er i kroppen.

Hvis der er en akut hovedpine, vil jeg behandle den, men kommer du til behandling mellem anfald og uden symptomer, vil jeg behandle årsagen til migrænen. Årsagen vil ofte være, at der er en overenergi i en meridian (energibane) som løber opad til hovedet. Den overenergi stammer fra en underenergi et andet sted. Det er det der skal rettes op på.

Fordele ved akupunktur

 • Akupunktur aktiverer kroppens egne helbredende kræfter

 • Akupunktur kan “booste” lokale helingsprocessor, fx i et knæ, efter en skade

 • Med den rette behandling når akupunktur både symptom og årsag

 • Akupunktur kan give mere overskud og velvære

 • Akupunktur øger blodtilførsel og cirkulation og udskiller affaldsstoffer

 • Akupunktur er en naturlig behandlingsform

 • Smertefrihed, mere energi og øget livskvalitet

Fremragende
På basis af 15 anmeldelser
Anders Mygind
Anders Mygind
2023-11-13
Jeg fik lagt en plan med Rune og er nu helt smertefri. Meget behagelig oplevelse og min klare anbefaling.
Inge Keld Teglgaard
Inge Keld Teglgaard
2023-10-06
Resultatet oversteg mine forventninger. Må sige, jeg havde ikke de store forventninger, men…… allerede efter 1. behandling var der stor forbedring. Jeg havde en overanstrengt knæ, som nu efter 4 behandlinger har det fantastisk igen. Tak Rune.
Charlotte Mortensen
Charlotte Mortensen
2023-09-08
Jeg har fået 8 behandlinger hos Akupunkturbalance mod angst. Jeg har altid følt mig velkommen, og en behagelig oplevelse af at blive behandlet på den bedst mulige måde. Fra jeg trådte ind af døren første gang til sidste behandling er jeg hver gang blevet spurgt til hvordan det er gået siden sidst. Jeg har gennem hele forløbet følt mig tryg i den behandling Rune har udført, og han har hver gang ved ændring fortalt hvad og hvordan det virker. De varmeste anbefalinger herfra til akupunkturbehandlinger ved Rune.
Allan Fabricius
Allan Fabricius
2023-06-29
Efter at have døjet med en hælspore i 5 mdr. valgte jeg at prøve akupunktur uagtet at jeg ikke havde megen tiltro til den behandlingsform . Allerede efter 2 behandlinger var der en mærkbar forbedring, og nu efter 5 behandlinger er hælsporen næsten helt væk. Så det virker og jeg kan kun varmt anbefale AkupunkturBalance klinikken.
Mette Bjerregaard
Mette Bjerregaard
2023-05-19
Nu kan jeg sove hele natten🤩 uden smerter fra min slidte hofte. Fantastisk god behandling og service.
mona vandkrog
mona vandkrog
2023-05-15
En venlig og sober behandling af EN der kan noget: “En daglig smerte siden jeg for 6 år siden forulykkede og alle bånd i knæet sprang er nu saga blot.” Efter 1. behandling= ingen smerter. For mig et lille mirakel.
Jens Peter Pedersen
Jens Peter Pedersen
2023-05-04
jeg vil varmt anbefale Rune, kom til Rune med store smerter i venstre hofte og smerter i muskler i venstre lårmuskler, efter fire behandlinger er smerterne mere eller mindre næsten væk, super god og omsorgsfuld behandling
birthe torp s
birthe torp s
2022-07-03
Jeg kan klart anbefale AkupunturBalances behandling mod myggestik. I årevis har jeg været plaget af mange,store kløende myggestik især på arme og ben. Sidste år fandt jeg så denne behandling som er nem og billig og måtte bare prøve. Resten af sæsonen havde jeg ganske få og små myggestik. I år har jeg indtil videre ikke fået et eneste myggestik og har nu lige fået behandling for denne sæson så forventer et lige så godt ( eller bedre) resultat som sidste år.
Lærke Nielsen
Lærke Nielsen
2022-07-02
Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen
2022-06-22
Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune - top professionel behandling.