Behandling af migræne

Migræne

Migræne er en voldsom – ofte tilbagevendende – ensidig eller dobbeltsidig, pulserende hovedpine, der kan vare fra få timer til flere døgn. Anfaldene kan være voldsomt invaliderende og betyder ofte, at det ikke er muligt at opretholde en normal hverdag.

Ved migræneanfald lukker mange sig inde i soveværelset, uden lyd og lys.

Der kan være mange grunde til, hvorfor migrænen opstår, mulige årsager kan fx. være kost, livsstil, stress, følelser eller men fra en ulykke. Det kan også være at Vind Kulde eller Fugt er årsagen.

Migræne er på WHO’s liste over lidelser, som med fordel kan behandles med akupunktur.

Symptomer på migræne

 • Migræne viser sig ofte som ensidig dunkende hovedpine

 • Der vil ofte være en grad af lyd- og lysfølsomhed

 • Mange oplever kvalme med opkastning

 • Svimmelhed og svært ved at holde balancen

 • Symptomer bliver værre ved fysisk aktivitet.

Hvordan behandler jeg migræne og hvorfor virker det?

Migræne kan være en svær lidelse at aflure. Nogle gange kan en fødevare udløse migrænen og andre gange kan man spise samme fødevare uden der sker noget ved det.
Når jeg behandler migræne, behandler jeg ud fra den diagnose jeg stiller og ser på hvilke meridianer (energibaner), der er involverede under et anfald.

Behandlingen afhjælper de akutte smerter, bl.a. ved den udskillelse af smertedæmpende hormoner, der sker under behandling med nåle.

Nålene isættes og stimulerer forskellige trigger punkter og nerve punkter hvorfra migrænen udstår. Nålene stimulerer nerverne til, at frigive endorphiner og andre helende hormoner, som begrænser din smerte og forbedrer kroppens selvhelende process.

Mængden og styrken af anfald kan reduceres ved behandling af de ubalancer der er i kroppen.

Hvis der er en akut hovedpine, vil jeg behandle den, men kommer du til behandling mellem anfald og uden symptomer, vil jeg behandle årsagen til migrænen. Årsagen vil ofte være, at der er en overenergi i en meridian (energibane) som løber opad til hovedet. Den overenergi stammer fra en underenergi et andet sted. Det er det der skal rettes op på.

Fordele ved akupunktur

 • Akupunktur aktiverer kroppens egne helbredende kræfter

 • Akupunktur kan “booste” lokale helingsprocessor, fx i et knæ, efter en skade

 • Med den rette behandling når akupunktur både symptom og årsag

 • Akupunktur kan give mere overskud og velvære

 • Akupunktur øger blodtilførsel og cirkulation og udskiller affaldsstoffer

 • Akupunktur er en naturlig behandlingsform

 • Smertefrihed, mere energi og øget livskvalitet

Fremragende
På basis af 7 bedømmelser
Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen
2022-06-22
Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune – top professionel behandling.
Annette Jensen
Annette Jensen
2022-06-07
Jeg vil give Rune min varmeste anbefaling. Jeg har en firmaaftale med Rune, hvilket betyder, at han kommer fast en gang om måneden og giver behandling til de medarbejdere, der har brug for det. Rune giver altid en god og effektiv behandling af alle.
Emilie Elkjær
Emilie Elkjær
2022-05-30
Efter akupunkturbehandling af hælspore, mærker jeg en tydelig forskel:)
Lisbeth Andersen
Lisbeth Andersen
2022-05-18
Jeg elsker at gå i haven, men myg er desværre ret glade for mig. Tidligere har jeg taget antihistaminer, for en aften i haven kunne nemt give 4-5 myggestik. Sidste år prøvede akupunktur hos AkupunkturBalance for myggestik og det hjalp! Jeg bliver stadig stukket, men meget mindre. Jeg behøver ikke tage antihistaminer og det klør ikke. Så nu har jeg været afsted igen i år, så jeg er klar til myggene.
Jonas Hansen
Jonas Hansen
2020-12-28
Inge Degn
Inge Degn
2020-10-29
Jeg har gået hos AkupunkturBalance ca 10 gange. Jeg søgte hjælp for rejsefobi, hovedpine og nu sidst fortalte jeg om min telefonfobi. Alt bliver behandlet med nåle, samtale i en dejlig atmosfære. Og det hjælper helt sikkert.Jeg vil gerne anbefale stedet til alle der mangler hjælp.
Kasper Dreyer
Kasper Dreyer
2020-07-29