Cupping

Oplev magien ved cupping

Cupping er en effektiv behandlingsform til at lindre muskelsmerter.

Behandlingen er, ligesom akupunktur, en flere tusinde år gammel kinesisk behandlingsform. Teknikken består i, at kopper sættes på kroppen de ønskede steder, og danner et undertryk i dem.

Behandlingen er meget brugt i elitesportskredse pga. den effektive udrensning af affaldsstoffer og den muskelafspænding behandlingen giver.

Det er vigtigt at nævne, at behandlingen ofte giver mærker, der kan tage fra 1 dag til 1-2 uger om at forsvinde igen.

Fordele ved cupping

  • Cupping lindrer muskelspændinger

  • Cupping aktiverer kroppens egne helbredende kræfter

  • Cupping øger blodcirkulationen og udrenser affaldsstoffer

  • Godt til smerter, cellulite (appelsinhud), ophobet kropsvæske og hudproblemer

  • Smertefrihed, mere energi og øget livskvalitet

Muskelsmerter lindres ofte effektivt på briksen. Mange vil opleve en behagelig varm og let følelse efter behandlingen. Det er en effektiv udrensning af affaldsstoffer, det er derfor vigtigt at drikke godt med vand efter behandlingen.
Fremragende
På basis af 7 bedømmelser
Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen
2022-06-22
Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune – top professionel behandling.
Annette Jensen
Annette Jensen
2022-06-07
Jeg vil give Rune min varmeste anbefaling. Jeg har en firmaaftale med Rune, hvilket betyder, at han kommer fast en gang om måneden og giver behandling til de medarbejdere, der har brug for det. Rune giver altid en god og effektiv behandling af alle.
Emilie Elkjær
Emilie Elkjær
2022-05-30
Efter akupunkturbehandling af hælspore, mærker jeg en tydelig forskel:)
Lisbeth Andersen
Lisbeth Andersen
2022-05-18
Jeg elsker at gå i haven, men myg er desværre ret glade for mig. Tidligere har jeg taget antihistaminer, for en aften i haven kunne nemt give 4-5 myggestik. Sidste år prøvede akupunktur hos AkupunkturBalance for myggestik og det hjalp! Jeg bliver stadig stukket, men meget mindre. Jeg behøver ikke tage antihistaminer og det klør ikke. Så nu har jeg været afsted igen i år, så jeg er klar til myggene.
Jonas Hansen
Jonas Hansen
2020-12-28
Inge Degn
Inge Degn
2020-10-29
Jeg har gået hos AkupunkturBalance ca 10 gange. Jeg søgte hjælp for rejsefobi, hovedpine og nu sidst fortalte jeg om min telefonfobi. Alt bliver behandlet med nåle, samtale i en dejlig atmosfære. Og det hjælper helt sikkert.Jeg vil gerne anbefale stedet til alle der mangler hjælp.
Kasper Dreyer
Kasper Dreyer
2020-07-29