Behandling - Fertilitet & Graviditet

Infertilitet

Infertilitet, ufrivillig barnløshed eller nedsat frugtbarhed. Alle med samme betydning.

Definitionen af ovenstående, ifølge Sundhed.dk, er, at der er manglende graviditet efter 1 års regelmæssig sex, uden brug af prævention.

Hyppigste årsager til infertilitet

Årsager kan ligge hos både kvinden og manden eller hos begge
 • Manglende ægløsning

 • Nedsat sædkvalitet

 • Endometriose

 • Kvindens alder (kvindens frugtbarhed falder markant efter 35-årsalderen)

 • Uforklarlig infertilitet

Derudover kan der være mange andre årsager. Ønsker du behandling hos mig er det vigtigt, at du har været til udredning hos egen læge først.

Behandling af infertilitet

Ifølge kinesisk medicin, er infertilitet kropsubalancer, der blokerer eller vanskeliggør graviditet.

Disse ubalancer kan opstå via udefrakommende faktorer som Fugt, Kulde eller Varme, som kan trænge ind og påvirke livmoderen.

Det kan også være følelsesmæssige påvirkninger (fx vrede, frustration, irritation, bekymring angst, chok), eller stress og overanstrengelse, der belaster organernes energier negativt. Kosten kan også være en vigtig årsag til, at man ikke giver kroppen de optimale betingelser i forhold til at blive gravid.

For at opnå befrugtning kræver det balance mellem kroppens yin og yang. Yin, som er det materielle grundlag (ægget og dens næring) og yang, som står for transformation af det materielle.

Ved den rette diagnose og behandling kan man ved hjælp af akupunktur rette op på de ubalancer og øge chancerne for at blive gravid. Derudover kan man ved hjælp af akupunktur forbedre æggets evne til at sætte sig fast på slimhinden og at livmoderen bedre kan holde på barnet.

Gravid og akupunktur

Der kan være flere forskellige grunde til hvorfor man overvejer akupunktur under graviditet.

Mange vil i løbet af en graviditet opleve forskellige former for gener, af større eller mindre grad. Der sker mange ting med kroppen og de forandringer resulterer nogle gange i gener, som er svære at holde ud. Ønsker du behandling under graviditeten, af fx
 • Kvalme

 • Lændesmerter

 • Uro i benene

 • Væske i kroppen

 • Hæmorider

 • Ængstelse eller bekymringer

 • Naturlig igangsættelse

er du velkommen til at kontakte mig.

Akupunktur er en naturlig behandling, uden bivirkninger fra medicin der kan påvirke fosteret.

Fordele ved akupunktur

 • Akupunktur aktiverer kroppens egne helbredende kræfter

 • Akupunktur kan “booste” lokale helingsprocessor, fx i et knæ, efter en skade

 • Med den rette behandling når akupunktur både symptom og årsag

 • Akupunktur kan give mere overskud og velvære

 • Akupunktur øger blodtilførsel og cirkulation og udskiller affaldsstoffer

 • Akupunktur er en naturlig behandlingsform

 • Smertefrihed, mere energi og øget livskvalitet

Fremragende
På basis af 15 anmeldelser
Anders Mygind
Anders Mygind
2023-11-13
Jeg fik lagt en plan med Rune og er nu helt smertefri. Meget behagelig oplevelse og min klare anbefaling.
Inge Keld Teglgaard
Inge Keld Teglgaard
2023-10-06
Resultatet oversteg mine forventninger. Må sige, jeg havde ikke de store forventninger, men…… allerede efter 1. behandling var der stor forbedring. Jeg havde en overanstrengt knæ, som nu efter 4 behandlinger har det fantastisk igen. Tak Rune.
Charlotte Mortensen
Charlotte Mortensen
2023-09-08
Jeg har fået 8 behandlinger hos Akupunkturbalance mod angst. Jeg har altid følt mig velkommen, og en behagelig oplevelse af at blive behandlet på den bedst mulige måde. Fra jeg trådte ind af døren første gang til sidste behandling er jeg hver gang blevet spurgt til hvordan det er gået siden sidst. Jeg har gennem hele forløbet følt mig tryg i den behandling Rune har udført, og han har hver gang ved ændring fortalt hvad og hvordan det virker. De varmeste anbefalinger herfra til akupunkturbehandlinger ved Rune.
Allan Fabricius
Allan Fabricius
2023-06-29
Efter at have døjet med en hælspore i 5 mdr. valgte jeg at prøve akupunktur uagtet at jeg ikke havde megen tiltro til den behandlingsform . Allerede efter 2 behandlinger var der en mærkbar forbedring, og nu efter 5 behandlinger er hælsporen næsten helt væk. Så det virker og jeg kan kun varmt anbefale AkupunkturBalance klinikken.
Mette Bjerregaard
Mette Bjerregaard
2023-05-19
Nu kan jeg sove hele natten🤩 uden smerter fra min slidte hofte. Fantastisk god behandling og service.
mona vandkrog
mona vandkrog
2023-05-15
En venlig og sober behandling af EN der kan noget: “En daglig smerte siden jeg for 6 år siden forulykkede og alle bånd i knæet sprang er nu saga blot.” Efter 1. behandling= ingen smerter. For mig et lille mirakel.
Jens Peter Pedersen
Jens Peter Pedersen
2023-05-04
jeg vil varmt anbefale Rune, kom til Rune med store smerter i venstre hofte og smerter i muskler i venstre lårmuskler, efter fire behandlinger er smerterne mere eller mindre næsten væk, super god og omsorgsfuld behandling
birthe torp s
birthe torp s
2022-07-03
Jeg kan klart anbefale AkupunturBalances behandling mod myggestik. I årevis har jeg været plaget af mange,store kløende myggestik især på arme og ben. Sidste år fandt jeg så denne behandling som er nem og billig og måtte bare prøve. Resten af sæsonen havde jeg ganske få og små myggestik. I år har jeg indtil videre ikke fået et eneste myggestik og har nu lige fået behandling for denne sæson så forventer et lige så godt ( eller bedre) resultat som sidste år.
Lærke Nielsen
Lærke Nielsen
2022-07-02
Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen
2022-06-22
Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune - top professionel behandling.