BEHANDLINGEN

Traditionel kinesisk medicin og herunder akupunktur ses kroppen/mennesket som en helhed, og der behandles ud fra dette. Det vil sige, at jeg arbejder med årsagen til dine problematikker, samtidig med, at jeg naturligvis har stor fokus på at behandle det aktuelle problem. 

Min fornemmeste opgave er at finde frem til den rette diagnose så du får det bedste ud af behandlingen. 

Behandlinger

AKUPUNKTUR

Meget kort fortalt går TCM – og herunder nåleakupunktur – ud på at skabe balance i kroppen, mellem yin og yang og få Qi (livsenergien) til at cirkulere frit de rigtige steder hen. Er Qi blokeret eller cirkulerer forkert kan det være årsag til smerter eller sygdom. Årsagen til alle lidelser/kropsubalancer er enten et over- eller underskud af yin eller yang. Akupunktur er en afbalancerende behandling og rent praktisk genoprettes balancen ved hjælp af nåleindstik i forskellige punkter på kroppen, som arbejder med energien. Nålene er tynde, sterile engangsnåle og ofte mærkes indstikket kun svagt eller slet ikke.

CUPPING

Cupping er en del af TCM – traditionel kinesisk medicin, og er dermed en flere tusinde år gammel behandlingsmetode. Teknikken udføres ved at sætte kopper med undertryk på, f.eks. akupunkturpunkter eller ømme muskler rundt på kroppen. Kopperne kan glides hen over et område eller kopperne kan blive siddende på et bestemt punkt.

Hvilke fordele er der ved cupping?

 • Stimulerer og styrker immunforsvaret
 • Øger blodgennemstrømning i bindevæv, muskler og led
 • Frigiver affaldsstoffer fra bindevævet
 • Fremmer udrensning
 • Tilfører området næringsstoffer

Cupping er derfor særdeles velegnet til behandling af:

 • Appelsinhud
 • Smerter og spændinger i muskulaturen
 • Forkølelse, influenza og lungebetændelse

EL-AKUPUNKTUR

El-akupunktur er en metode hvor man sætter små elektroder på akupunkturnålen. Elektroderne sender små impulser til nålen, som styrker og øger nålens gavnlige effekt. Behandlingen mærkes som en svag summen og mange oplever det som behageligt. Jeg benytter ofte el-akupunktur i forbindelse med: 

 • Muskelsmerter
 • Sportsskader og lignende
 • Føleforstyrrelser mm.

VARMETERAPI LAMPE

Varmeterapi lampen med en keramisk plade indeholder over 30 forskellige mineraler. Jeg bruger ofte lampen i kombination med akupunktur. Med varmeterapi lampen får du en behagelig dybdegående varme, som øger blodgennemstrømningen. Behandlingen er velegnet til blandt andet:

 • Dårligt blodomløb
 • Spændte muskler
 • Alle former for gigt mm.

BEHANDLINGSFORLØB

Behandlingen starter med en indledende samtale/undersøgelse. Derefter lægger jeg en behandlingsstrategi og i dialog med dig, en behandlingsplan. Herefter starter behandlingen. Du ligger med nålene i ca. 25-40 minutter.

Jeg bruger sterile engangs- kvalitetsnåle i mine behandlinger. Jeg benytter mig ofte af varmeterapi lampe, el-akupunktur og cupping, ofte i kombination med hinanden.
Fremragende
På basis af 7 bedømmelser
Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen
2022-06-22
Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune – top professionel behandling.
Annette Jensen
Annette Jensen
2022-06-07
Jeg vil give Rune min varmeste anbefaling. Jeg har en firmaaftale med Rune, hvilket betyder, at han kommer fast en gang om måneden og giver behandling til de medarbejdere, der har brug for det. Rune giver altid en god og effektiv behandling af alle.
Emilie Elkjær
Emilie Elkjær
2022-05-30
Efter akupunkturbehandling af hælspore, mærker jeg en tydelig forskel:)
Lisbeth Andersen
Lisbeth Andersen
2022-05-18
Jeg elsker at gå i haven, men myg er desværre ret glade for mig. Tidligere har jeg taget antihistaminer, for en aften i haven kunne nemt give 4-5 myggestik. Sidste år prøvede akupunktur hos AkupunkturBalance for myggestik og det hjalp! Jeg bliver stadig stukket, men meget mindre. Jeg behøver ikke tage antihistaminer og det klør ikke. Så nu har jeg været afsted igen i år, så jeg er klar til myggene.
Jonas Hansen
Jonas Hansen
2020-12-28
Inge Degn
Inge Degn
2020-10-29
Jeg har gået hos AkupunkturBalance ca 10 gange. Jeg søgte hjælp for rejsefobi, hovedpine og nu sidst fortalte jeg om min telefonfobi. Alt bliver behandlet med nåle, samtale i en dejlig atmosfære. Og det hjælper helt sikkert.Jeg vil gerne anbefale stedet til alle der mangler hjælp.
Kasper Dreyer
Kasper Dreyer
2020-07-29