BEHANDLINGEN

Traditionel kinesisk medicin og herunder akupunktur ses kroppen/mennesket som en helhed, og der behandles ud fra dette. Det vil sige, at jeg arbejder med årsagen til dine problematikker, samtidig med, at jeg naturligvis har stor fokus på at behandle det aktuelle problem. 

Min fornemmeste opgave er at finde frem til den rette diagnose så du får det bedste ud af behandlingen. 

Behandlinger

AKUPUNKTUR

Meget kort fortalt går TCM – og herunder nåleakupunktur – ud på at skabe balance i kroppen, mellem yin og yang og få Qi (livsenergien) til at cirkulere frit de rigtige steder hen. Er Qi blokeret eller cirkulerer forkert kan det være årsag til smerter eller sygdom. Årsagen til alle lidelser/kropsubalancer er enten et over- eller underskud af yin eller yang. Akupunktur er en afbalancerende behandling og rent praktisk genoprettes balancen ved hjælp af nåleindstik i forskellige punkter på kroppen, som arbejder med energien. Nålene er tynde, sterile engangsnåle og ofte mærkes indstikket kun svagt eller slet ikke.

CUPPING

Cupping er en del af TCM – traditionel kinesisk medicin, og er dermed en flere tusinde år gammel behandlingsmetode. Teknikken udføres ved at sætte kopper med undertryk på, f.eks. akupunkturpunkter eller ømme muskler rundt på kroppen. Kopperne kan glides hen over et område eller kopperne kan blive siddende på et bestemt punkt.

Hvilke fordele er der ved cupping?

 • Stimulerer og styrker immunforsvaret
 • Øger blodgennemstrømning i bindevæv, muskler og led
 • Frigiver affaldsstoffer fra bindevævet
 • Fremmer udrensning
 • Tilfører området næringsstoffer

Cupping er derfor særdeles velegnet til behandling af:

 • Appelsinhud
 • Smerter og spændinger i muskulaturen
 • Forkølelse, influenza og lungebetændelse

EL-AKUPUNKTUR

El-akupunktur er en metode hvor man sætter små elektroder på akupunkturnålen. Elektroderne sender små impulser til nålen, som styrker og øger nålens gavnlige effekt. Behandlingen mærkes som en svag summen og mange oplever det som behageligt. Jeg benytter ofte el-akupunktur i forbindelse med: 

 • Muskelsmerter
 • Sportsskader og lignende
 • Føleforstyrrelser mm.

VARMETERAPI LAMPE

Varmeterapi lampen med en keramisk plade indeholder over 30 forskellige mineraler. Jeg bruger ofte lampen i kombination med akupunktur. Med varmeterapi lampen får du en behagelig dybdegående varme, som øger blodgennemstrømningen. Behandlingen er velegnet til blandt andet:

 • Dårligt blodomløb
 • Spændte muskler
 • Alle former for gigt mm.

BEHANDLINGSFORLØB

Behandlingen starter med en indledende samtale/undersøgelse. Derefter lægger jeg en behandlingsstrategi og i dialog med dig, en behandlingsplan. Herefter starter behandlingen. Du ligger med nålene i ca. 25-40 minutter.

Jeg bruger sterile engangs- kvalitetsnåle i mine behandlinger. Jeg benytter mig ofte af varmeterapi lampe, el-akupunktur og cupping, ofte i kombination med hinanden.
Fremragende
På basis af 15 anmeldelser
Anders Mygind
Anders Mygind
2023-11-13
Jeg fik lagt en plan med Rune og er nu helt smertefri. Meget behagelig oplevelse og min klare anbefaling.
Inge Keld Teglgaard
Inge Keld Teglgaard
2023-10-06
Resultatet oversteg mine forventninger. Må sige, jeg havde ikke de store forventninger, men…… allerede efter 1. behandling var der stor forbedring. Jeg havde en overanstrengt knæ, som nu efter 4 behandlinger har det fantastisk igen. Tak Rune.
Charlotte Mortensen
Charlotte Mortensen
2023-09-08
Jeg har fået 8 behandlinger hos Akupunkturbalance mod angst. Jeg har altid følt mig velkommen, og en behagelig oplevelse af at blive behandlet på den bedst mulige måde. Fra jeg trådte ind af døren første gang til sidste behandling er jeg hver gang blevet spurgt til hvordan det er gået siden sidst. Jeg har gennem hele forløbet følt mig tryg i den behandling Rune har udført, og han har hver gang ved ændring fortalt hvad og hvordan det virker. De varmeste anbefalinger herfra til akupunkturbehandlinger ved Rune.
Allan Fabricius
Allan Fabricius
2023-06-29
Efter at have døjet med en hælspore i 5 mdr. valgte jeg at prøve akupunktur uagtet at jeg ikke havde megen tiltro til den behandlingsform . Allerede efter 2 behandlinger var der en mærkbar forbedring, og nu efter 5 behandlinger er hælsporen næsten helt væk. Så det virker og jeg kan kun varmt anbefale AkupunkturBalance klinikken.
Mette Bjerregaard
Mette Bjerregaard
2023-05-19
Nu kan jeg sove hele natten🤩 uden smerter fra min slidte hofte. Fantastisk god behandling og service.
mona vandkrog
mona vandkrog
2023-05-15
En venlig og sober behandling af EN der kan noget: “En daglig smerte siden jeg for 6 år siden forulykkede og alle bånd i knæet sprang er nu saga blot.” Efter 1. behandling= ingen smerter. For mig et lille mirakel.
Jens Peter Pedersen
Jens Peter Pedersen
2023-05-04
jeg vil varmt anbefale Rune, kom til Rune med store smerter i venstre hofte og smerter i muskler i venstre lårmuskler, efter fire behandlinger er smerterne mere eller mindre næsten væk, super god og omsorgsfuld behandling
birthe torp s
birthe torp s
2022-07-03
Jeg kan klart anbefale AkupunturBalances behandling mod myggestik. I årevis har jeg været plaget af mange,store kløende myggestik især på arme og ben. Sidste år fandt jeg så denne behandling som er nem og billig og måtte bare prøve. Resten af sæsonen havde jeg ganske få og små myggestik. I år har jeg indtil videre ikke fået et eneste myggestik og har nu lige fået behandling for denne sæson så forventer et lige så godt ( eller bedre) resultat som sidste år.
Lærke Nielsen
Lærke Nielsen
2022-07-02
Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen
2022-06-22
Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune - top professionel behandling.