Akupunktur

Slip smerterne og skab ro og balance i kroppen med akupunktur

Akupunktur er en effektiv behandling mod de fleste smertetilstande i kroppen.

Både ledsmerter i fx knæ, albuer og håndled samt smerter i skulder, nakke og ryg vil ofte kunne behandles med gode resultater, selv ved svære smerter.

Fordele ved akupunktur

  • Akupunktur aktiverer kroppens egne helbredende kræfter

  • Akupunktur kan “booste” lokale helingsprocessor, fx i et knæ, efter en skade

  • Med den rette behandling når akupunktur både symptom og årsag

  • Akupunktur kan give mere overskud og velvære

  • Akupunktur øger blodtilførsel og cirkulation og udskiller affaldsstoffer

  • Akupunktur er en naturlig behandlingsform

  • Smertefrihed, mere energi og øget livskvalitet

Mange vil opleve en øjeblikkelig lindring af smerter eller en dyb indre ro, allerede efter en enkelt behandling eller to, og vil ofte mærke en markant forbedring af deres tilstand efter en række behandlinger.

Fremragende
På basis af 7 bedømmelser
Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen
2022-06-22
Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune – top professionel behandling.
Annette Jensen
Annette Jensen
2022-06-07
Jeg vil give Rune min varmeste anbefaling. Jeg har en firmaaftale med Rune, hvilket betyder, at han kommer fast en gang om måneden og giver behandling til de medarbejdere, der har brug for det. Rune giver altid en god og effektiv behandling af alle.
Emilie Elkjær
Emilie Elkjær
2022-05-30
Efter akupunkturbehandling af hælspore, mærker jeg en tydelig forskel:)
Lisbeth Andersen
Lisbeth Andersen
2022-05-18
Jeg elsker at gå i haven, men myg er desværre ret glade for mig. Tidligere har jeg taget antihistaminer, for en aften i haven kunne nemt give 4-5 myggestik. Sidste år prøvede akupunktur hos AkupunkturBalance for myggestik og det hjalp! Jeg bliver stadig stukket, men meget mindre. Jeg behøver ikke tage antihistaminer og det klør ikke. Så nu har jeg været afsted igen i år, så jeg er klar til myggene.
Jonas Hansen
Jonas Hansen
2020-12-28
Inge Degn
Inge Degn
2020-10-29
Jeg har gået hos AkupunkturBalance ca 10 gange. Jeg søgte hjælp for rejsefobi, hovedpine og nu sidst fortalte jeg om min telefonfobi. Alt bliver behandlet med nåle, samtale i en dejlig atmosfære. Og det hjælper helt sikkert.Jeg vil gerne anbefale stedet til alle der mangler hjælp.
Kasper Dreyer
Kasper Dreyer
2020-07-29