Behandling af allergi

Allergi

Kort sagt er allergi en overreaktion af kroppens immunforsvar. Immunsystemet overreagerer unormalt kraftigt på stoffer som burde være harmløse.

En allergi er altså en aktivering af immunforsvaret.

Allergi kan fremkaldes af stoffer vi indånder, spiser eller kommer i berøring med.

Allergiske reaktioner kan fx. være høfeber, astma, eksem eller nældefeber.

Allergi er på WHO’s liste over lidelser, som med fordel kan behandles med akupunktur.

Symptomer på allergi

Der er mange forskellige symptomer på allergi, afhængig af, hvilken form for allergi man lider af. Dette er nok de mest almindelige symptomer set ved de fleste former for allergi.
 • Tilstoppet eller løbende næse

 • Kløende øjne, hals eller næse

 • Øjne løber i vand

 • Nyseanfald

 • Hoste og vejrtrækningsproblemer

 • Træthed

 • Hovedpine

 • Søvnproblemer

 • Eksem

 • Hævelse

 • Diarre eller forstoppelse

 • Luft i maven

 • Mavesmerter

Hvordan behandler jeg allergi og hvorfor virker det?

Jeg behandler allergi med TCM akupunktur.

Her skelnes der mellem at behandle symptomerne og at behandle årsagen til allergien.

Kommer du med kløende øjne og løbende næse behandler jeg naturligvis dine symptomer, men vil også behandle årsagen til allergien, så behandlingen har en længerevarende virkning.

Du kan med fordel starte din behandling mod allergi i perioder, hvor allergien ikke er i udbrud. Det vil sige, at hvis du lider af sæsonallergier er det en god ide at modtage behandlinger mindst tre måneder før sæsonen starter.

Her er kroppen ikke stresset og påvirket af allergien. På den måde behandles den underliggende årsag og immunforsvaret styrkes mens det er ro i systemet.

Der kan naturligvis godt behandles mod allergi i allergisæsonen, også med gode resultater.

Helt enkelt fortalt, om teorien bag behandlingen.

Når symptomerne behandles, lukkes det stof (patogenet) ud af kroppen, som er trængt ind og dermed opnås bedring. Årsagen behandles ved at styrke det eller de organer, der er i ubalance. Derved behandles roden til allergien.

Fordele ved akupunktur

 • Akupunktur aktiverer kroppens egne helbredende kræfter

 • Akupunktur kan “booste” lokale helingsprocessor, fx i et knæ, efter en skade

 • Med den rette behandling når akupunktur både symptom og årsag

 • Akupunktur kan give mere overskud og velvære

 • Akupunktur øger blodtilførsel og cirkulation og udskiller affaldsstoffer

 • Akupunktur er en naturlig behandlingsform

 • Smertefrihed, mere energi og øget livskvalitet

Fremragende
På basis af 15 anmeldelser
Anders Mygind
Anders Mygind
2023-11-13
Jeg fik lagt en plan med Rune og er nu helt smertefri. Meget behagelig oplevelse og min klare anbefaling.
Inge Keld Teglgaard
Inge Keld Teglgaard
2023-10-06
Resultatet oversteg mine forventninger. Må sige, jeg havde ikke de store forventninger, men…… allerede efter 1. behandling var der stor forbedring. Jeg havde en overanstrengt knæ, som nu efter 4 behandlinger har det fantastisk igen. Tak Rune.
Charlotte Mortensen
Charlotte Mortensen
2023-09-08
Jeg har fået 8 behandlinger hos Akupunkturbalance mod angst. Jeg har altid følt mig velkommen, og en behagelig oplevelse af at blive behandlet på den bedst mulige måde. Fra jeg trådte ind af døren første gang til sidste behandling er jeg hver gang blevet spurgt til hvordan det er gået siden sidst. Jeg har gennem hele forløbet følt mig tryg i den behandling Rune har udført, og han har hver gang ved ændring fortalt hvad og hvordan det virker. De varmeste anbefalinger herfra til akupunkturbehandlinger ved Rune.
Allan Fabricius
Allan Fabricius
2023-06-29
Efter at have døjet med en hælspore i 5 mdr. valgte jeg at prøve akupunktur uagtet at jeg ikke havde megen tiltro til den behandlingsform . Allerede efter 2 behandlinger var der en mærkbar forbedring, og nu efter 5 behandlinger er hælsporen næsten helt væk. Så det virker og jeg kan kun varmt anbefale AkupunkturBalance klinikken.
Mette Bjerregaard
Mette Bjerregaard
2023-05-19
Nu kan jeg sove hele natten🤩 uden smerter fra min slidte hofte. Fantastisk god behandling og service.
mona vandkrog
mona vandkrog
2023-05-15
En venlig og sober behandling af EN der kan noget: “En daglig smerte siden jeg for 6 år siden forulykkede og alle bånd i knæet sprang er nu saga blot.” Efter 1. behandling= ingen smerter. For mig et lille mirakel.
Jens Peter Pedersen
Jens Peter Pedersen
2023-05-04
jeg vil varmt anbefale Rune, kom til Rune med store smerter i venstre hofte og smerter i muskler i venstre lårmuskler, efter fire behandlinger er smerterne mere eller mindre næsten væk, super god og omsorgsfuld behandling
birthe torp s
birthe torp s
2022-07-03
Jeg kan klart anbefale AkupunturBalances behandling mod myggestik. I årevis har jeg været plaget af mange,store kløende myggestik især på arme og ben. Sidste år fandt jeg så denne behandling som er nem og billig og måtte bare prøve. Resten af sæsonen havde jeg ganske få og små myggestik. I år har jeg indtil videre ikke fået et eneste myggestik og har nu lige fået behandling for denne sæson så forventer et lige så godt ( eller bedre) resultat som sidste år.
Lærke Nielsen
Lærke Nielsen
2022-07-02
Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen
2022-06-22
Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune - top professionel behandling.