PRISER

530 kr.

Akupunktur 1. behandling

530 kr.

Akupunktur opfølgende behandlinger

2.000 kr.

Allergiforløb

2.400 Kr.

Individuelle forløb fx. 5 behandlinger 

500 kr.

Cupping
45 minutter

450 kr.

Behandling
af børn 0-14 år

BEHANDLINGSFORLØB

Når der indgåes aftale om et behandlingsforløb, er det et personligt forløb, og behandlinger kan ikke overdrages til andre.

BETALING

Kontant eller MobilePay på 93052

Der gives ikke kredit.

Behandlingsforløb betales forud. Ubrugte behandlinger refunderes ikke.

sUNDHEDSFORSIKRING

Har du en sundhedsforsikring, fx gennem din arbejdsplads, kan du sandsynligvis få dækket de fleste udgifter til akupunktur hos mig. Undersøg dine muligheder hos dit forsikringsselskab.

TILSKUD

SYGEFORSIKRINGEN “DANMARK”

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du få tilskud til din akupunkturbehandling hos mig. Der kræves blot en lægelig diagnose. Jeg sørger naturligvis for indberetningen.

Tilskud fra “danmark”:

  • 1. konsultation 115 kr.

  • Normalbehandling 75 kr.

  • Maksimum inden for 12 mdr. 715 kr.

AFBUD

Afbud er naturligvis ok. Skal dog ske senest dagen før kl. 18.00 ellers opkræves der gebyr svarende til den bestilte behandlings pris. Afbud kan ske på sms/telefon 9393 0515 eller online via bookingsiden. 

Ved udeblivelse opkræves der gebyr svarende til den bestilte behandlings pris. Se gældende priser øverst på siden.

Fremragende
På basis af 15 anmeldelser
Anders Mygind
Anders Mygind
2023-11-13
Jeg fik lagt en plan med Rune og er nu helt smertefri. Meget behagelig oplevelse og min klare anbefaling.
Inge Keld Teglgaard
Inge Keld Teglgaard
2023-10-06
Resultatet oversteg mine forventninger. Må sige, jeg havde ikke de store forventninger, men…… allerede efter 1. behandling var der stor forbedring. Jeg havde en overanstrengt knæ, som nu efter 4 behandlinger har det fantastisk igen. Tak Rune.
Charlotte Mortensen
Charlotte Mortensen
2023-09-08
Jeg har fået 8 behandlinger hos Akupunkturbalance mod angst. Jeg har altid følt mig velkommen, og en behagelig oplevelse af at blive behandlet på den bedst mulige måde. Fra jeg trådte ind af døren første gang til sidste behandling er jeg hver gang blevet spurgt til hvordan det er gået siden sidst. Jeg har gennem hele forløbet følt mig tryg i den behandling Rune har udført, og han har hver gang ved ændring fortalt hvad og hvordan det virker. De varmeste anbefalinger herfra til akupunkturbehandlinger ved Rune.
Allan Fabricius
Allan Fabricius
2023-06-29
Efter at have døjet med en hælspore i 5 mdr. valgte jeg at prøve akupunktur uagtet at jeg ikke havde megen tiltro til den behandlingsform . Allerede efter 2 behandlinger var der en mærkbar forbedring, og nu efter 5 behandlinger er hælsporen næsten helt væk. Så det virker og jeg kan kun varmt anbefale AkupunkturBalance klinikken.
Mette Bjerregaard
Mette Bjerregaard
2023-05-19
Nu kan jeg sove hele natten🤩 uden smerter fra min slidte hofte. Fantastisk god behandling og service.
mona vandkrog
mona vandkrog
2023-05-15
En venlig og sober behandling af EN der kan noget: “En daglig smerte siden jeg for 6 år siden forulykkede og alle bånd i knæet sprang er nu saga blot.” Efter 1. behandling= ingen smerter. For mig et lille mirakel.
Jens Peter Pedersen
Jens Peter Pedersen
2023-05-04
jeg vil varmt anbefale Rune, kom til Rune med store smerter i venstre hofte og smerter i muskler i venstre lårmuskler, efter fire behandlinger er smerterne mere eller mindre næsten væk, super god og omsorgsfuld behandling
birthe torp s
birthe torp s
2022-07-03
Jeg kan klart anbefale AkupunturBalances behandling mod myggestik. I årevis har jeg været plaget af mange,store kløende myggestik især på arme og ben. Sidste år fandt jeg så denne behandling som er nem og billig og måtte bare prøve. Resten af sæsonen havde jeg ganske få og små myggestik. I år har jeg indtil videre ikke fået et eneste myggestik og har nu lige fået behandling for denne sæson så forventer et lige så godt ( eller bedre) resultat som sidste år.
Lærke Nielsen
Lærke Nielsen
2022-07-02
Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen
2022-06-22
Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune - top professionel behandling.