KONTAKT

Rune Bjerregård Hansen AkupunktuBalance

Kontaktoplysninger

Adresse

Storegade 46
8382 Hinnerup

Åbningstider

Mandag – Torsdag 9.30 – 12.30

Fredag 9.00 – 15.00

Kontakt os

  ÅBNINGSTIDER

  Mandag 9.00 - 19.00

  Tirsdag og onsdag 8.00 - 17.30

  Torsdag Lukket

  Fredag 7.00 - 15.00

  Bestil en tid
  Fremragende
  På basis af 15 anmeldelser
  Anders Mygind
  Anders Mygind
  2023-11-13
  Jeg fik lagt en plan med Rune og er nu helt smertefri. Meget behagelig oplevelse og min klare anbefaling.
  Inge Keld Teglgaard
  Inge Keld Teglgaard
  2023-10-06
  Resultatet oversteg mine forventninger. Må sige, jeg havde ikke de store forventninger, men…… allerede efter 1. behandling var der stor forbedring. Jeg havde en overanstrengt knæ, som nu efter 4 behandlinger har det fantastisk igen. Tak Rune.
  Charlotte Mortensen
  Charlotte Mortensen
  2023-09-08
  Jeg har fået 8 behandlinger hos Akupunkturbalance mod angst. Jeg har altid følt mig velkommen, og en behagelig oplevelse af at blive behandlet på den bedst mulige måde. Fra jeg trådte ind af døren første gang til sidste behandling er jeg hver gang blevet spurgt til hvordan det er gået siden sidst. Jeg har gennem hele forløbet følt mig tryg i den behandling Rune har udført, og han har hver gang ved ændring fortalt hvad og hvordan det virker. De varmeste anbefalinger herfra til akupunkturbehandlinger ved Rune.
  Allan Fabricius
  Allan Fabricius
  2023-06-29
  Efter at have døjet med en hælspore i 5 mdr. valgte jeg at prøve akupunktur uagtet at jeg ikke havde megen tiltro til den behandlingsform . Allerede efter 2 behandlinger var der en mærkbar forbedring, og nu efter 5 behandlinger er hælsporen næsten helt væk. Så det virker og jeg kan kun varmt anbefale AkupunkturBalance klinikken.
  Mette Bjerregaard
  Mette Bjerregaard
  2023-05-19
  Nu kan jeg sove hele natten🤩 uden smerter fra min slidte hofte. Fantastisk god behandling og service.
  mona vandkrog
  mona vandkrog
  2023-05-15
  En venlig og sober behandling af EN der kan noget: “En daglig smerte siden jeg for 6 år siden forulykkede og alle bånd i knæet sprang er nu saga blot.” Efter 1. behandling= ingen smerter. For mig et lille mirakel.
  Jens Peter Pedersen
  Jens Peter Pedersen
  2023-05-04
  jeg vil varmt anbefale Rune, kom til Rune med store smerter i venstre hofte og smerter i muskler i venstre lårmuskler, efter fire behandlinger er smerterne mere eller mindre næsten væk, super god og omsorgsfuld behandling
  birthe torp s
  birthe torp s
  2022-07-03
  Jeg kan klart anbefale AkupunturBalances behandling mod myggestik. I årevis har jeg været plaget af mange,store kløende myggestik især på arme og ben. Sidste år fandt jeg så denne behandling som er nem og billig og måtte bare prøve. Resten af sæsonen havde jeg ganske få og små myggestik. I år har jeg indtil videre ikke fået et eneste myggestik og har nu lige fået behandling for denne sæson så forventer et lige så godt ( eller bedre) resultat som sidste år.
  Lærke Nielsen
  Lærke Nielsen
  2022-07-02
  Nicolaj Rasmussen
  Nicolaj Rasmussen
  2022-06-22
  Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune - top professionel behandling.