Rune Bjerregård Hansen

TCM akupunktør

Mit navn er Rune Bjerregård Hansen. Jeg er uddannet TCM akupunktør fra AkupunkturAkademiet i Aarhus. Gennem en særdeles grundig og omfattende uddannelse har jeg tilegnet mig viden og færdigheder inden for nåleakupunktur, el-akupunktur, akupressur, cupping, gua-cha, moxa mm.

Min rejse ind i den kinesiske medicin og akupunkturen, startede i 2016. Interessen kom for alvor i 2014, hvor jeg selv fik behandlinger mod rygsmerter grundet en medfødt lidelse. De behandlinger overraskede mig så positivt, at jeg besluttede mig for, at de nåle måtte jeg lære at sætte de rigtige steder. Det var simpelthen den mest effektive smertelindring jeg nogensinde havde oplevet. Jeg er SÅ glad for, at jeg satte mig for at tage hele uddannelsen og nu kan hjælpe andre af med deres smerter og andre ubalancer.

Professionelle legitimationsoplysninger

KURSER

  • Sikkerhedskursus – Thorax, First-8, oktober 2021
  • Meridiankursus, Kinesiologi-akademiet, juni 2021
  • Angst- og allergibehandling vha. oscillationsakupunktur ved Lone Løvgren, maj 2020
  • Neuropuncture, tre dages workshop, marts 2019
  • Førstehjælpskursus, opdatering, september 2018
  • Førstehjælpskursus, akupunkturrelateret, september 2018
  • Førstehjælpskursus, livreddende førstehjælp, marts 2017
  • Sygdomslære (100 timer), Karsten Munk akademiet, 2016
  • Anatomi og fysiologi (200 timer), Karsten Munk akademiet, 2016

UDDANNELSER

På basis af 7 bedømmelser.
Nicolaj Rasmussen
Nicolaj Rasmussen
2022-06-22
Jeg har gået ved Rune af 4 gange nu med behandling af hælspore. Efter hver behandling har jeg haft en klar reduktion af smerte, og er nu efter 4 gang, stort set uden smerte. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Rune – top professionel behandling.
Annette Jensen
Annette Jensen
2022-06-07
Jeg vil give Rune min varmeste anbefaling. Jeg har en firmaaftale med Rune, hvilket betyder, at han kommer fast en gang om måneden og giver behandling til de medarbejdere, der har brug for det. Rune giver altid en god og effektiv behandling af alle.
Emilie Elkjær
Emilie Elkjær
2022-05-30
Efter akupunkturbehandling af hælspore, mærker jeg en tydelig forskel:)
Lisbeth Andersen
Lisbeth Andersen
2022-05-18
Jeg elsker at gå i haven, men myg er desværre ret glade for mig. Tidligere har jeg taget antihistaminer, for en aften i haven kunne nemt give 4-5 myggestik. Sidste år prøvede akupunktur hos AkupunkturBalance for myggestik og det hjalp! Jeg bliver stadig stukket, men meget mindre. Jeg behøver ikke tage antihistaminer og det klør ikke. Så nu har jeg været afsted igen i år, så jeg er klar til myggene.
Jonas Hansen
Jonas Hansen
2020-12-28
Inge Degn
Inge Degn
2020-10-29
Jeg har gået hos AkupunkturBalance ca 10 gange. Jeg søgte hjælp for rejsefobi, hovedpine og nu sidst fortalte jeg om min telefonfobi. Alt bliver behandlet med nåle, samtale i en dejlig atmosfære. Og det hjælper helt sikkert.Jeg vil gerne anbefale stedet til alle der mangler hjælp.
Kasper Dreyer
Kasper Dreyer
2020-07-29